3.jpgTalvirenkaat ovat erityisesti rakennettu antamaan autollesi lisää pitoa talviolosuhteissa. Nämä talvirenkaat eroavat jokakelin renkaista, koska koska ne tehdään yleensä korkeampilaatuisesta kumiseoksesta, ja siinä on nastoja jotka antavat lisäpitoa. Vaikka tämä kuullostaisi hyvältä vaihtoehdolta, talvirenkaat on myös haittapuolensa, joka saa monet ihmiset valitsemaan jokakelin renkaat.

Talvirenkaiden hyödyt

Parempi pito -  Kun tiet ovat lumen tai jään peitossa, talvirenkaat, tai nastarenkaat  ovat kiistatta paremmat, kuin jokakelin renkaat. Talvirenkaat on erityisesti valmistettu varmistamaan maksimaalinen pito lumisissa ja jäisissä olosuhteissa. Eli niissä on pitävämpi kumi, todella syvät urat ja kovia nastoja antamassa parasta mahdollista pitoa. Jos asut alueella jossa talvet ovat ankaria, talvirenkaat ovat välttämättömyys; jokakelin renkaat eivät yksinkertaisesti riitä.

Ylivoimainen jarrutus – Kun olosuhteet ovat huonot, jarrutus voi olla elintärkeää. Jokakelin renkaat lukkiutuvat ja luistavat jäisillä teillä, mutta yllämainitulla ylivoimaisella pidolla nastarengas kaivautuu lumeen ja jäähän antaen sinun jarruttaa tarvitsemallasi voimalla.